Burene

Bur

Chinchillaene bor i et eget rom i en stall, godt skjermet fra det aller meste av støy og bråk. Rommet er isolert og oppvarmet, og vi passer alltid på at temperatur og luftfuktighet er slik det skal være.


Alle burene er hjemmelaget, og er laget av hobbyplater. De er lakkert på innsiden, men hyllene er ubehandlet fordi chinchillaene får lov til å gnage på hyllene. Bakveggene på burene er laget av kryssfinér.


Det er to seksjoner med 8 bur i hver seksjon, hvor burene måler 60 cm. i dybde, 61 cm. i bredde og 96 cm. i høyde. Det er også 6 separate bur på 60 x 60 x 80 cm og en hjørneseksjon med to bur på litt mindre enn 60 x 60 x 80 cm. Burene har 2 eller 3 hyller. Ikke alle burene er like, for da får chinchillaene litt variasjon når de flytter til et annet bur en gang iblant.


Chinchillaene har navneskilt på burene sine, slik at alle som kommer på besøk lett kan se hva chinchillaene heter, om de er champion, hvilket land de kommer fra, når de er født, hvilket kjønn de er, hvilken farge de er, hvem foreldrene er og hvilke farger foreldrene har.Bur

Bur

Bur

Copyright 2004 - 2022 © Capella Chinchilla
E-post: